Hundträning

Då var det redan kväll! Vet inte vart den här dagen tog vägen? Men jag gjorde något vettigt iallafall idag och det var att ta ut Thrixa! Jag la ett spår på 5 pinnar och slutpinnen fick idag vara en leksak :) 700m någonting långt var spåret så det blev en del nosande för henne. Men hon var duktig och hittade alla pinnarna och även hennes maskot, råttan :) Jag hade lagt spåret rätt så trixigt med en del spetsvinklar och andra vändningar så helt lätt var det inte. Men hon klarade det galant! Får lägga ut en kul bild jag tog på henne i en rolig vinkel. Jag gillar bubblorna på hennes tunga :) 
 
 

Jul i foto :)

Då är det sista jul i idag :) Så då får jag lägga ut en jul i bild :)
Tagen av en duktig fotograf som heter Tola och gå gärna in på hennes hemsida om du vill se mer eller är intresserad av att anlita henne! 
http://www.sessanladysphoto.se/
 

Matdags i Knalleland

Nu har vi åkt till Borås och Knalleland.  Har några ärenden och vi har även kollat upp musikutrustning till helgens spelning som jag har bokat.  Ska dj'a på Halla Loge som jag har varit och spelat på förr så det ska bli roligt att få spela där igen.  Men nu blir det sallad!  Kyckling,  bacon,  avokado och annat kan ju inte bli fel :)