God natt!

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig! Brukar vara lite av en nattuggla men inte ikväll. Var uppe sent igår och packade ner bra-och-ha-grejer till utställningen idag och sen upp tidigt imorse och hålla igång. Sen ikväll åkte jag och min sambo Jonas och hälsade på hans mamma som hade besök från Stockholm. Det var Jonas bror med barn som var och hälsade på och ska nu stanna här i veckan.
Så nu ger jag upp för ikväll och så lägger jag in en bild från en session jag gjorde i Göteborg för ett tag sen. Den här bilden har jag även som tavla hemma i köket så kanske folk inte för så mycket liv vid matbordet :)
 
 
 
 
 

Hemma från hundutställningen!

Det blev tidig morgon och iväg till hundutställningen på Ryda i Borås. Det var tyvärr regn på morgonen men sen klarnade det upp så t om solen tittade fram. Tur var väl det för jag satt med regnställ på mig med ett paraply som jag höll över Thrixa :) Men hon var torr och jättefin i pälsen när vi gick in i ringen. Hon fick very good i betyg så det var bara en under högsta som är excellent. Domaren tyckte hon behövde lite mer muskler så jag får la ge mig ut ännu mer i skogen och hurta runt. Men det är väl bra för både henne och mig :)
Här är bilder från idag som min mamma lyckades ta. Blev några iallafall :)
 
 
 
 

Thrixa's halsband

Jag har provat olika halsband med matchande koppel för att se vad som kan passa till imorgon då det är hundutställning. Hon tyckte inte det var så roligt att bli fotad som sin matte för hon la sig platt på golvet och var helt lealös :) Fick lyfta upp hennes huvud när jag skulle byta halsband :) Jag provade att lägga in bilderna i ett kollage så jag har ingen aning om hur den här bilden blir nu. Hoppas den inte blir för liten så man kan se de olika halsbanden. Jag bestämde mig iallafall för att ta det som är svart med massa glittriga stenar. Försöka blända domaren :) En favorit är annars den som är längst ner till höger som är rosa med olika stenar på.