Simorr´s lördagsgodis :)

Vi var ju iväg tidigare idag till den nyöppnade Grizzly Zoobutiken som ligger i Knalleland, Borås, och de hade erbjudande på kattgodis för 1 kr/st så vi köpte så många man fick till lilla Simorr :) Vilken lycka med massa massa catsticks i olika smaker :)
 
 
 
Men nu blir det soffhäng och filmer! Igår såg vi The Wolverine och jag trodde nog att den skulle vara bättre men den var väl helt ok. Ikväll blir det skräckfilm iallafall! Får hoppas de är lite scary :) Vi hyrde The last exorcism part II och We are what we are.

Simpsonsost :)

Nu är vi i Knalleland i Borås och handlar olika bra saker! Som t ex Homer Simpsonost :)
Vi har även varit och kikat runt i den nyöppnade Grizzly Zoo och där fanns det massa kul grejer! Passade på och köpte billigt kattgodis för bara 1 kr st och levergodis till Thrixen. 1 kg för bara 7 kr! 
Här kommer iallafall en bild på Simpsonsosten :)
 
 

Godis och hyrfilmer!

Nu har vi varit iväg till Hemmakväll och lämnat igen de gamla hyrfilmerna och så hittade jag nya! Eller nya och nya, filmerna var nya för oss iallafall :) Och så massa smågodis på det :) Går ju inte att gå in på en Hemmakvällsbutik utan att köpa godis!
Idag hyrde vi Wolverine, The last exorcism part II och We are what we are. Så idag letade jag hylla efter hylla efter någonting som liknar skräck för nu ville jag verkligen se något lite mer skrämmande :) Inte för att Wolverine är en skräckfilm men jag gillar den typen av film också och den tror jag är bäst av de här tre.
Thrixa har nu laddat upp med godispåsen så strax ska vi dra igång en film här!