Comic-Con!

Idag har vi fotat mest hela dagen och jag kom inte hem förrän sent ikväll så den här dagen bara försvann! Men vi hade otroligt roligt och jag tror nog att de fick en hel del bra bilder som kan komma till användning. Ska bli superkul att få se reslutatet sen!
Nu har jag äntligen ätit mat och sitter på soffan helt slut :) Fick på ett väldigt roligt program på tv´n på C More Hits HD som heter Comic-Con Episode IV. Jag brukar gå på Sci-fi mässan varje år och det är lika roligt varje gång när man får posa jämte Darth Vader eller en massa stormtroopers :) Man får hålla tillgodo med detta när man inte är i USA där det är massa stora stjärnor som gästar mässorna som t ex Stan Lee eller Joss Whedon! 
 
Här är några foton från en Sci-fimässa jag var på och jag skulle prompt bli fotad med mina Star Warsidoler :)
 
Först skulle jag välja lasersvärd som tog en stund :) Svårt att välja mellan rött eller blått :)
 
 
Här ser det ut som om jag petar Darth Vader i näsan med lasersvärdet :)
 
 
Och såhär blev min pose med mina idoler :) Den riktiga bilden har jag sparat och står inne i mitt skåp med mina filmprylar!
 
 

Iväg på photoshoot!

Nu har jag samlat ihop 3 stooooora påsar med kläder, skor, smycken, peruker och lite annat bra-å-ha! Bättre att ta med sig för mycket än för lite :) Så snart ska jag dra iväg på en jätterolig photoshoot! Jag är redan nu uppe i varv och får hoppas vi får till bra bilder för de ska användas till något väldigt viktigt så nu känner man lite press! Ska bli himla roligt iallafall!
Och senare så får jag visa och säga vad detta kan vara för något som vi ska göra idag!
 
Ska iväg till Sanver Studios så jag får lägga ut en bild som Lena och Poul Sanver har gjort! Det var från vår steampunksession som vi gjorde och som jag är så supernöjd med!
 
 
 
 

Film med mig och Thrixa!

Nu så har jag laddat upp filmen från idag när vi tävlade i rally! Tar sin lilla tid. Sen började jag med detta rätt sent för när jag kom hem från tävlingen på eftermiddagen så satte jag igång och städade bilen! Behövdes för det var värst vad grus jag hade släpat in! Skyller på hunden :)
 
Här är filmen iallafall när vi tog första placeringen med våra galanta 99 poäng av 100! :) Gillar min snygga handföring över Thrixa :) Ska nog se över min gångstil också :) Och inte bli filmad när det är kallt för jag ser ut som en michelingubbe :)