Kloklippning på Djurmagazinet + veterinärbesök!

Nu har vi varit på Djurmagazinet i Borås och fått klorna klippt på lilla Thrixen! Hon var lika snäll som alltid men jag är glad att det inte är jag som klipper för då hade jag nog klippt helt fel :) Det fanns ett badkar där också som man antingen kan lämna in sin hund för trimning eller om man själv vill hyra och bada sin hund. Var ju tvungen att testa om Thrixa fick plats och det fick hon med råge :) Var ju himla smidigt med en ramp upp och en dörr man kan öppna och sen kunde man hissa upp allt så man slipper få ryggskott. Jättesmidigt! 
 
 
Och anordning så man kunde sätta fast kopplet också så de har minsann tänkt på allt! Thrixa var riktigt imponerad :) Eller iallafall mest av det goda godiset som fanns där inne :)
 
Sen har vi även varit på Blå Stjärnan så en veterinär har fått se över hennes sår i ansiktet och allt har läkt ihop riktigt fint! Så det var jag ju supernöjd med! Inte lätt att spola rent i sår och veta att man gör rätt. Men allt var som sagt bra och Thrixa var så snäll och medgörlig så vi firade med ett grisöra när vi kom hem :)
 

Kommentera här: