VIPkväll på Vettris/Djurmagazinet!

Har varit på VIPkväll och fått se hur nya Vettris ser ut och det var verkligen superfint! Om hunden behöver veterinär vård så ska man nog åka dit! Jättetrevlig personal också! 
 
Såhär ser det ut i de olika rummen som var fullt utrustade för både operation, röntgen och undersökning:
 
 
 
 
Goa mackor bjöds det på också:
 
 
Det här nya stället ligger i anslutning till Djurmagazinet i Borås nära Ica Maxi och har ni vägarna förbi så måste ni kika in!

Lite rallylydnadsträning idag!

Idag har jag inte gjort så mycket fast jag har varit ledig men jag har iallafall varit borta på hundklubben och tränat lite! Får lite dåligt samvete när jag inte gör något kreativt med hunden men på eftermiddagen idag så åkte vi bort till klubben. Jag gjorde en liten rallylydnadsbana och Thrixa var superduktig och hängde med bra! Verkar som om hon tycker det är jätteroligt med rally och det är så kul när man ser hennes entusiasm och glädje, då blir man själv så himla glad!
 
Här är en bild jag tog med min mobil tidigare ikväll:
 
Idag var förresten första dagen på lääääääänge som vi hade sol och uppehåll! Blev nästan förvånad när jag gick upp imorse och det inte regnade :) 
 
Nu börjar klockan närma sig nio så nu tänkte jag baka en kladdkaka! Godissugen till tusen nu och vad är bättre än en kladdig kladdkaka :) Får bara ställa in insulinpumpen på högtryck :)

Brandutbildning!

Idag är det brandutbildning på jobbet! Intressant och himla bra att man får testa också! Det var helt klart roligaste arbetsdan den här veckan :)
 
Här testar jag kolsyresläckare:
 
 
Och här ska jag och bästa Klas släcka den brinnande "gubben"
 
 
 
Success! :)