Highlights 2014!

Gott nytt år får jag väl börja med att säga! Jag hittade lite kort från 2014 som jag lägger ut som är mest minnesvärda! Så här kommer en bildbomb :)
 
Jag började mitt nya jobb andra januari på Borås Skatehall:
 
I januari var det även MC-Mässa i Göteborg och det var som vanligt hur mycket fint som helst att titta på:
 
I början av året hade jag världens roligaste dj-spelning på X&Y i Borås och Evocation spelade också:
 
I februari bröt jag handen och tummen och fick gipsas om hela 9 gånger under hela våren:
 
Musikintresserad som jag är så fick jag ett jätteroligt uppdrag att vara domare i Livekarusellen:
 
SVT kom till mitt jobb och gjorde ett inslag om Tjejskate som vi har i hallen varje onsdag. Det sändes i både Västnytt och Rapport!
 
Vi anordnade en alternativ mässa på Brygghuset i Borås som hette Dress4Mess och jag fick även äran att visa upp kläder från ToKill4:
 
På semestern åkte vi till Grövelsjön och det var det finaste stället jag har varit på! Skulle lätt kunna flytta uppåt landet!
 
 
 
 
När vi åkte hem tog vi vägen om Mora så jag fick se en Dalahäst :)
 
I höstas tävlade jag och Thrixa i Rallylydnad och kom tvåa och blev även uppflyttade till Fortsättningsklassen:
 
I november hade vi en till Dress4Mess och då visade vi kläder från Deadly Seams:
 
Och det största under året som varit är Zephyras skivsläpp och jag fick äran att vara med på deras skivomslag! Det var riktigt roligt!
 
 

Daimfrossa :)

Var och handlade förut och hittade en påse daim jag inte har sett förut så den var ju bara tvungen att följa med hem :) Köpte även en Marabou daim också så kan man ha daimfrossa!
Tänkte avsluta året med att vara onyttig så kan man börja det nya året med typ vad som helst för allt annat är ju bättre än det här att stoppa i sig :) Och några nyårslöften blir det inte heller för man får bara ångest om man inte kan leva upp till alla förbättringar man ska göra. Så det är bättre att bara köra på och gör man något bra i livet så är ju det bara tummen upp! Jo jag kan avlägga ett nyårslöfte och det är att klappa på Thrixen mycket mer för det löftet är inte svårt att leva upp till :)
 

Fått glädjande besked!

Blev så glad när jag fick posten för jag har äntligen fått en tid på handkirurgen på Sahlgrenska i Göteborg! Hoppas verkligen de kan laga ihop min hand efter jag bröt den i början av februari! Tycker det börjar bli bra jobbigt nu att få gå med ständig värk i handen i snart ett år så det är väl på tiden att jag får träffa en specialist. Den här remissen skrevs ut i början av juli så det tog då ett halvår för att få en tid. Man skulle nog ha utbildat sig till läkare och öppnat upp en egen mottagning för det verkar ju som om sjukhusen har för mycket att göra om man ska behöva vänta så här länge!
 
 
Var tvungen att ta en bild på kallelsen så den inte försvinner :)