Omgipsad idag!

Nu i eftermiddag har jag roat mig med en tur till ortopeden och fått nytt gips! Och såhär ser veckans gips ut :)
 
 
Det är ett klassiskt vanligt vitt helgips :)
Jag fick åka upp dit idag för mitt gamla gips hade börjat skava mot min brutna tumme så jag hade börjat få både skavsår och tryckskada men de fixade till allt idag så nu gör det inte så ont längre! Kändes som en befrielse när de fick bort mitt gamla gips så nu är jag nöjd! Fast det är liiiiite tråkigt att de nu har gipsat fast min tumme så det enda jag kan röra är mitt pekfinger men det får la gå. Jag byter ju gips rätt så ofta nu för tiden :)

Uppvisning idag!

Nu är vi på Viskastrandsgymnasiet och vi har ställt hit några hinder och tagit med lånebrädor så folk får testa på att skejta! Jättekul! 
Jag var ju tvungen att posa lite :) Eller provsitta så hindret håller låter ju bättre :)
 
 
Men min duktiga jobbarkompis Jimmy är i full action:
 
 
Rektorn fick vi äran att träffa också men hon ville inte provåka :)
 
 
 

Torsdag = BMX!

Idag har det varit bmx för hela slanten i hallen och det är alltid lika underhållande att få se alla duktiga som åker!
Imorgon är det blandad åkning så då är det både skate och bmx så jag får inte glömma min kamera. Får se om jag kommer ihåg detta klocka sju imorgon bitti :) Jag är ingen direkt morgonpigg människa och jag börjar jobba redan klockan åtta så det blir till att gå och lägga sig nu! Får dricka mycket kaffe hela morgonen och förmiddagen så går det nog bra :)
 
Får avsluta det här korta inlägget med några bilder från idag på duktiga Kenny som kan trixa omkring hur som helst på sin cykel! Såg hur coolt som helst ut när han åkte i hallen idag!