Dj´dags imorgon!

Nu sitter jag och väljer ut de allra bästa metalskivorna och packar ner i min dj-väska inför spelningen imorgon på X&Y i Borås! Ska bli jättekul för Evocation med support av Rentokiller kommer spela där så det blir klackarna i taket! Nonstop metallmangel är planen :) Enda jag inte har planerat än är vad sjutton jag ska ha på mig?! Får röja runt i garderoberna imorgon och prova olika outfits. Brukar oftast ta några timmar :) Bästa är om man har lite ont om tid för då kan jag inte hålla på och vela :)
 
Här är en länk till spelningen imorgon:  http://gigguide.se/event/161986/
 
Och här är en bild från en annan gång jag var och gästade X&Y:
 
 
Nu måste jag fortsätta välja ut bra skivor! Jag fastnar alltid när jag sitter och tittar och ska lyssna på skivorna. Hittar alltid någon bra låt man inte har hört på ett tag :) Men alla älskar väl Maiden som en kär gammal vän brukade säga så jag kanske helt enkelt bara ska ta med mig ett gäng Maidenskivor :)

Min första skateåkning! :)

Ja så idag blev det första gången i mitt liv som jag har åkt bräda :) Aldrig försent att testa något nytt! Min syster var med som tur var och tog lite bilder på spektaklet :) Sveriges Radio P4 var där också och gjorde ett reportage om tjejskate så det var ju jättekul! Jag tjoar till när det hela ska sändas.
 
Här kommer bilder från dagen!
 
Jag med mitt kusinbarn Freddy som fick hjälpa mig att välja bräda:
 
Här börjar åkandet :) Reportern Melissa fick hjälpa till med att stötta upp mig :)
 
Här fick jag hjälp av de snälla instruktörerna Dogge och Jimmy:
 
Nu så börjar jag få kläm på det hela:
 
Och nu börjar jag våga sätta upp den andra foten också:
 
Yeeeey :)
 
Kolla klockan på väggen att den är kvart i fyra och jag började åka kvart över tre så en halvtimma tog det att åka själv! Jimmy som fick hjälpa mig mest var en oerhört bra instruktör så en stor guldstjärna till honom!
 
Jag, Jimmy och Linda! Stort TACK till er stora hjälp!
 

Jobbardags!

Alldeles strax ska jag dra iväg till jobbet och idag har vi lite spännande grejer på gång! Ska återkomma om detta. Idag är det dessutom tjejskate mellan klockan tre och fem för alla tjejer som vill passa på att åka. Alla är välkomna och det kostar inget. 
 
När man tittar ut så har man ingen större lust att gå utanför dörren för idag blåser det jättemycket! Virvlar runt en massa snö överallt. Typiskt och idag ska jag iväg till Brygghuset och hämta upp varor och det känner man ju inte för direkt att stå ute och packa in mängder med grejer i bilen. Men det går väl rätt så snabbt hoppas jag! Får vänja mig för jag ska handla efter jobbet ikväll så då kommer jag få stå igen och packa in varor i bilen!
 
Jag avslutar med en bild som ser ut som ett vykort :) Det är ifrån i somras när vi åkte till Kronborgs Slott i Danmark för jag längtar till sommaren nu och vill ha lite värme!