Skeppar´n :)

Eftersom jag inte har bestämt än vad jag ska göra idag så tänkte jag låta skeppar´n bestämma och styra kosan mot vart vi ska :)
 Risken finns bara att hon somnar :)
 
Bilderna är från när vi hyrde båt och rodde ut på Grövelsjön. Jag rodde och Jonas fick fiska och han fick napp också så vi fick världens goaste stekt fisk på kvällen! Kunde inte blivit bättre! 
Hade jag rott en bit till uppåt Norge så hade vi kommit fram till flygplansvraket som ligger kvar sen andra världskriget! Visserligen bara som ett skelett kvar som sticker upp ur sjön men det hade ju ändå varit intressant att få se det!
Här är en länk och ett par bilder på planet:

Varberg!

Efter vi hade badat färdigt på Getterön körde jag in till Varbergs centrum och så spankulerade jag och lilla Thrixen en sväng :)
Här är den fina strandpromenaden:
Det fina kallbadhuset:
Mera av den fina strandpromenaden:
Thrixa är som en servicehund, får hjälpa mig upp för branta trappor :)
En av de många kanonerna uppe på Varbergs Fästning:
Inne i fästningen:
På vägen hem strax utanför Varberg såg jag på vägskylten att det ska finnas en klosterruin så jag svängde in där:
Kände mig nästan lite lurad för det här är vad som finns :) Ett fält med skiffersten på :) Jag trodde att det iallafall skulle finnas lite coola ruiner kvar eller kanske iallafall lite gamla stenar.
Men såhär har det sett ut en gång i tiden:
 
Och där får det vara klart med bildserien :)
 

Glassdags i stora lass :)

Nu är jag och Thrixa i hamnen på Getterön och nu ska vi dela en glass :) Sen åker vi in till Varbergs centrum och tar en kik. Och mer kaffe till mig :)