Lite bilder från hundutställningen!

Jag måste ju lägga ut lite från hundutställningen som var på Ryda i Borås i helgen. Jag tog lite bilder med min mobil igår för i lördags tog jag typ inga alls för det spöregnade konstant så det var inte läge att ta upp mobilen då. 
Jag och några till hade hand om en stor grusplan där vi fick försöka placera ut bilarna på bästa sätt så de fick plats. Inte alltid så lätt men vi gjorde ett bra jobb ändå tycker jag! Lite snett här och där men annars hyffsat :)
Jag syntes ju bra iallafall i min gula jacka :)
 
Det var mycket grejer de skulle ha med in på området! Tur man inte håller på med utställning :)
 
Tror inte Thrixa hade velat åka omkring i en bur såhär så det är väl tur vi inte är i den här svängen :) Men helt klart smidigt om man ska ha med sig många hundar vilket flertalet hade!
 
Och en del fick många fina priser också för sina fina hundar:
 
Det var en hel del återförsäljare där också där man kunde fynda! Blandade benknotor t ex :)
 
Praktiskt när man har stora hundar för då är det ingen risk att man behöver oroa sig för att någon ska trampa på hunden :)
 
 
Det var lite från utställningen!

Parkeringsvakt :)

Sen klockan sju imorse har jag varit på Ryda och hundutställningen och försökt dirigera bilarna så de parkerar rätt. Var inte så lätt alltid men vi lyckades styra upp så det blev några nästan raka rader på en stor grusplan :) Har aldrig kunnat måtta så bra :) Regnet öste ner i princip hela dan men jag hade mitt illgula mc-regnställ i galon och syntes hur bra som helst! De enda som inte var nöjda var hundarna som skällde på mig :)
 
 

Rydautställningen!

Idag har vi minsann varit duktiga och satt upp alla tält borta på Ryda inför den stora hundutställningen i helgen! Och imorgon och på söndag ska jag, syrran och hennes dotter Agnes hålla koll på norra parkeringsplatsen och se till så alla bilar ställer sig rätt! Hoppas vi kan styra upp detta nu :)
Vi har iallafall haft en toppendag med att få upp alla tält idag men min arbetsdag är inte slut än för ikväll jobbar jag på Skatehallen till stängning! Tur man är ung :)
 
Här är några bilder från imorse när vi satte igång med allt:
 
 
Gummiklubban i högsta hugg :)
 
Nu är fälten fulla med ringar och tält så nu är det bara hundarna som saknas :)