Lördag!

Nu har jag bokat bord till kvällens musikunderhållning på Blue Velvet! Ska bli himla roligt att få se och höra artisterna ikväll, särskilt som jag känner vissa av dem. Och så ser jag fram emot att de har så goa bakelser och annat gött som man kan stoppa i sig så lördagkvällen är räddad :)
Finns ett facebookevent om ni vill ha lite mer info om artisterna som ska spela ikväll:
  
https://www.facebook.com/events/1407788082832901/?ref_dashboard_filter=upcoming
 

Jag tittade igenom några småfilmer nyss och tänkte lägga ut en film när vi tränade uppletande igår men efter jag nu har kollat så bestämde jag mig för att hoppa det :) Thrixa var på världens bushumör och försökte leka sönder sakerna jag hade lagt ut som hon skulle hämta in till mig men jag fick tillbaka alla grejerna iallafall. Hon är duktig ibland :) Jag får lägga ut något helt annat istället. Vi var iväg till Kransmossen som ligger i Borås och de har hägnat in ett område där man kan få släppa sin hund lös och det var jättefint måste jag säga! Jag kan verkligen rekommendera att gå dit!
 
 
 
Nu blir det rengöring av pumparna i dammen! Jag vet hur man kan roa sig en lördag :)
 

Varit ute på mc-tur!

Idag fick jag åka med Jonas på hans hoj och det blev årets första hojåkning! Superkul att få komma ut igen! Jag kan inte köra själv än för min hand är inte färdigläkt så min hoj får stå kvar inne och samla damm :( Värdelöst men jag får hoppas min hand hinner bli läkt innan hojsäsongen tar slut, annars så får jag fortsätta snålåka med Jonas :)
 
Här är en liten film som jag tog med min mobil när vi var ute i eftermiddags. Ha inte på ljudet för högt för det låter rätt mycket utav vinden. I början av filmandet såg jag vår skugga och jag försökte vinka men det syntes väl sådär bra :)
 
 
 
 
Jonas tog några bilder också när jag fick äran att sitta på hans finfina Harley:
 
 
Och Jonas himself:
 

Ny film med Thrixen!

Ikväll var vi på rallylydnadsträning på Elfsborgs Brukshundklubb och det var superkul som alltid! Hade tur att Jonas ville komma dit och leverera lilla Thrixen så jag skulle hinna dit efter jobbet. Men det var bra för då kunde han filma lite :)
Och såhär blev lite av vår träning: