Godnatt säger Thrixa och jag!

Innan jag hoppar i säng så tänkte jag lägga ut lite bilder från vår hundträning tidigare idag. Det gick galant att träna rallylydnad så jag hoppas Thrixa är lika duktig till helgens tävling som hon var idag!
Jag tog inga kort när vi gick banan men jag tog några gulliga kort på henne när hon fick apportera en leksak. Hon är ju så söt! Tycker jag iallafall :)
 
 
Här vet jag inte vad hon gör :) Försöker hålla leksaken högt upp eller nåt :)
 
 
Tur vi har en bäck vid träningsplanen som man kan svalka sig i!
 
Men nu kan jag säga att det inte är så mycket spring i hennes ben :)
Hon har sin favoritställning i soffan :)
Men nu måste jag hoppa i säng! Ska upp och jobba imorgon och måste ju hinna med en del på morgonen också så det blir att gå upp tidigt! Sover jag för länge så blir jag alltid väckt av en som vill ha frukost :)

Frukostflingor eller godis?

Är och handlar och undrar vilka flingor jag ska köpa . Ska man vara nyttig och köpa typ alllbran eller någon av dessa :)
 
 
 
 
Tror jag får köpa någon av dessa till lördagsgodiset istället :)
 

Hundträning idag!

Idag när jag är ledig passar jag på att dra bort till vår brukshundklubb och tränar lilla Thrixen! Det är ju tävling till helgen så då får jag nog se till och träna också :) Det får gå som det går på tävlingen. Vill hon så vill hon :)
 
Det var annat förr när jag tävlade inom kick/thaiboxing för då var ju det bara mig själv det hängde på så då var ju det bara att köra för 110% och det fanns inget annat alternativ än att gå ut som segrare ur ringen, men nu hänger det ju mycket på hunden och man kan ju påverka till viss del men det kan ju t ex komma en annan hund lite för nära tävlingsplan och skälla eller nåt och då kanske det är kört. Så därför tänker jag att det får gå som det går och att man inte får bli besviken om man inte blir godkänd. Det kommer fler tävlingar dessutom och huvudsaken är ju ändå att man får ha det roligt och att hunden tycker det är roligt!
 
Men nu ska jag åka iväg här! Ska bara packa in Thrixa också i bilen sen är vi good to go! :)