Blodsocker som en bergochdalbana!

Hmmm....
 
 
Sämsta ever! Men men, det är liiiite bättre nu iallafall och det kommer säkerligen bli bättre idag för idag är jag ledig och ska inte stressa runt på jobbet. Ska bara ut och gå på skogspromenad med Thrixen och inte göra något särskilt alls. Verkar som om det är det bästa för mitt blodsocker. Det pratades om just stress på en föreläsning jag var på för inte så längesen och hur mycket det påverkar b la blodsockret så jag får nog försöka varva ner! Svårt men nödvändigt! Så idag ska jag minsann plana ut den här kurvan och platta till den rejält :)

Söndagspromenix med Thrix!

 
Idag har vi haft en fin solig dag, precis som en ledig söndag ska vara! Vi drog ett varv ute i skogen och det var hur mycket vitsippor som helst! Tog jättefina bilder men när jag skulle skicka över dem till datorn så har den har hängt sig eller nåt så den enda bilden jag kunde lägga ut var den här. Typiskt att just denna kom över när Thrixa sitter och kikar åt ett helt annat håll :)
La ett spår också gjorde jag men idag gick hon mest och nosade på annat :) Igår gick hon galant och t om 2 spår gick hon då! Men idag som sagt så gick det sämre. Vi bommade en spårpinne men annars hittade hon allt så det gick ju inte askasst men hon kunde varit lite mer fokuserad. Hon hade väl söndag hon också och tänkte att hon bara ville chilla :)
Mitt blodsocker har varit bra ända fram till kvällen sen hände något som jag inte kan förklara och det stack iväg upp över 17! Och då hade jag bara ätit en sallad till middag så jag förstår inte hur det helt plötsligt bara kunde sticka iväg så högt? Rekyl kanske men jag har inte haft lågt tidigare på dagen så det kan ju inte vara det heller. Ja ja, man ska väl inte överanalysera allt men ibland skulle det vara roligt att få veta varför det blir som det blir!
Nu får det bli sängen för imorgon väntar jobb och en ny arbetsvecka så det vore ju bra om man inte vore i zombiemode när man ska upp :)
 

Nytt ställe med CGM!

Nu har jag provat att sätta CGM´en på armen istället för bak på stussen där jag vanligtvis brukar sätta den. Finns ju lite bra stickdjup där annars :) Men idag fick det bli uppe på överarmen för de flesta jag har pratat med brukar tydligen sätta den där så då fick det bli så idag. Alltid spännande att prova något nytt! :)
Min sambo Jonas fick hjälpa mig att sätta dit den för jag kunde inte nå dit men den kom på plats efter lite instruktioner :) Så lite på baksidan av överarmen blev det:
 
 
Kan ju tillägga att jag har sopat i CGM´en i nästan alla dörröppningar jag har gått igenom och troligtvis satte vi den i någon nerv eller nåt för det stack till en del när vi satte in den men nu får den sitta där så länge som det går! Sen ska jag nog prova ett annat ställe att sätta den på. Där jag inte kan fastna i dörröppningar :)