53 i HbA1c!

Blev så glad idag när jag var på diabetesmottagningen på samlat årsbesök och fick min "dom" på HbA1c och det visade sig att jag hade 53! Så lågt har jag inte haft på 15 år! :) Brukar vanligtvis genom åren ligga runt 60!
 
 
Det som jag har haft mest problem med om man ser till följdsjukdomar är mina ögon. Har haft en hel del trasiga blodkärl inne i ögonen men det har ändå varit såpass lite så de har inte behövt behandla detta med laser, än kanske jag ska tillägga! Men idag när de gjorde ögonbottenfotografering så hade jag ingenting alls på höger öga och de skador jag har haft på vänster öga var nästan allt självläkt! Så tummen upp för den :)
 
 
Jag tackar min CGM för allt! Tror inte jag hade haft såna bra värden annars om jag inte hade haft den. Så man kan ju alltid hoppas på att sjukvården ser till att ALLA ska få tillgång till CGM nu. Det är ju ändå 2015 och ska man försöka spara pengar på sjukvården så får man nog se hur mycket pengar man kan spara på all eftervård/följdsjukdomar man kan få som diabetiker!
Så just nu är jag supernöjd! Och nu behöver jag inte gå och göra fler tester innan nästa år och det är jag mest glad för som inte gillar nålar och slipper ta fler prover :)

Kommentera här: