Paket men inte lika kul som julaftonspaket :)

Paketleverans idag! Fast inget jättespännande men väl så livsnödvändiga grejer:
 
 
Det fick bli lite slangar till min pump och även nya nålar till min CGM. Det var inte som förra veckan då jag fick paket från Tefrossa och jag hade beställt flera olika tesorter och även hela kaffebönor med smak av nötter som var jättegott! Det var ett paket som hette duga :) 
 
Nu ska jag bara jobba imorgon också sen på fredag har jag tagit ledigt för då ska jag på pumpträff på Borås Lasarett. Vår diabetesläkare är på plats och han ska prata om: Kan komprimerad behandling minska risken för komplikationer? Det ska bli intressant att höra vad han har att säga om det. Och så kommer en kurator dit och ska prata om stress. Det är väl alltid på tapeten det där om stress och hur negativt det påverkar kroppen. Tycker själv att jag har blivit sämre med åren att hantera stress och jag mår inte så bra av det heller om man jämför mot förr då jag kunde ha arton miljoner saker inbokade på en och samma dag och allt rullade på i hundrafyrtio men det var inga problem alls med att leva så. Mitt blodsocker blir iallafall påverkat negativt om jag stressar för mycket så jag försöker stressa av men det är svårt. Får se vad den där kuratorn har att säga om detta på fredag. Kanske kan få några goda råd om hur man ska bete sig i vardagen. Får lägga ut det här på bloggen isåfall!
Nu får jag återkomma imorgon igen för nu börjar ögonlocken falla ihop när jag sitter här och skriver. Sov så himla dåligt inatt och sov bara fem timmar och det är alldeles för lite för mig! Särskilt som man ska jobba hela dagen också! Så nu ska jag försöka väcka en tung rottweiler som ligger här och snarkar i mitt knä så jag kan släpa mig i säng :)

Kommentera här: