Söndagspromenix med Thrix!

 
Idag har vi haft en fin solig dag, precis som en ledig söndag ska vara! Vi drog ett varv ute i skogen och det var hur mycket vitsippor som helst! Tog jättefina bilder men när jag skulle skicka över dem till datorn så har den har hängt sig eller nåt så den enda bilden jag kunde lägga ut var den här. Typiskt att just denna kom över när Thrixa sitter och kikar åt ett helt annat håll :)
La ett spår också gjorde jag men idag gick hon mest och nosade på annat :) Igår gick hon galant och t om 2 spår gick hon då! Men idag som sagt så gick det sämre. Vi bommade en spårpinne men annars hittade hon allt så det gick ju inte askasst men hon kunde varit lite mer fokuserad. Hon hade väl söndag hon också och tänkte att hon bara ville chilla :)
Mitt blodsocker har varit bra ända fram till kvällen sen hände något som jag inte kan förklara och det stack iväg upp över 17! Och då hade jag bara ätit en sallad till middag så jag förstår inte hur det helt plötsligt bara kunde sticka iväg så högt? Rekyl kanske men jag har inte haft lågt tidigare på dagen så det kan ju inte vara det heller. Ja ja, man ska väl inte överanalysera allt men ibland skulle det vara roligt att få veta varför det blir som det blir!
Nu får det bli sängen för imorgon väntar jobb och en ny arbetsvecka så det vore ju bra om man inte vore i zombiemode när man ska upp :)
 

Kommentera här: