Stress = hoppande socker!

Såhär kan det bli en stressig dag på jobbet:
Först stiger sockret i takt med stressen och sen sjunker det! När det var uppe runt 17 så kände jag att jag började bli jättetrött och seg i kroppen och då är det inte så lätt att hålla igång i en Skatehall där det är mycket spring. Men nu är det bättre iallafall! 
Nu tänkte jag ta lunch så jag får lite energi!

Mitt stabila blodsocker!

Yeeeeey va glad jag blev när jag vaknade i hrrm, förmiddags, och kikade i min pump hur sockret har legat de senaste 6 timmarna och det var stabilt:
 
 
Visserligen har det legat kanske lite för högt men ändå inom rimliga gränser! Det gör så himla mycket om man får sova ostört en natt! Känner mig lite trött sen gårdagens hoppande visserligen men det är inget en kanna kaffe kan fixa till :) Ska ut och gå en sväng nu och om jag orkar så blir det att jogga men det beror på hur seg i kroppen jag är.
Får avsluta inlägget med en rolig bild:
 

Värsta bergochdalbanan!

Sicket jäkla blodsocker jag har haft 24 timmar bakåt:
 
 
Rollercoasterride :) Har jobbat hela dagen och varit idiottrött naturligtvis! Typiskt en dag som denna när man hade möten inbokade, flera stycken dessutom och min hjärna hängde inte med vidare bra kan jag säga. Pumpen larmade också hela tiden så jag blev lite stressad av det och det gjorde väl inte saken bättre precis. Så kan det vara vissa dagar! Får hoppas det stabiliserar sig nu så jag får sova den här natten för förra natten så larmade den konstant! Först lågt sen blev det rekyl och då larmade den att det var för högt sen efter några timmar blev det lågt igen :( Enda fördelen, om det nu finns några, är att jag får äta något med socker när det är lågt :) På natten brukar jag för det mesta äta jordgubbsyoghurt med onyttiga cheerios med sina 73 g kolhydrater :) De där flingorna kan häva även det lägsta blodsockret :)