Druvsocker från Naturligt!

Beställde via nätet på naturligt.se lite druvsocker som jag gärna ville testa för de hade sån bra förvaring för tabletterna i små smidiga rör så de inte går sönder i väskan/fickan eller var man nu har sitt druvsocker. Och det blir verkligen tummen upp för detta för det smakade supergott!!! Särskilt hallon för den smakade precis som riktiga hallon. 
 
 
Tyckte det såg så kul ut när jag läste på förpackningen att det står att det inte innehåller något nasty stuff :) Inga färgämnen, inga konstiga konserveringsmedel, glutenfria (men det kanske dextrosol är också)? Så det ska bara vara naturliga ämnen i det här. Kanske inte så konstigt att det säljs på Naturligt.se :) Jag passade iallafall på att köpa en stor burk med 50 tabletter i så kan man fylla på sina rör och ta med sig ut. Om man går in på hemsidan så kan man bara klicka på vänster sida där alla kategorier är och klicka på diabetesprodukter så får man upp allt det här och mycket annat.
Störde mig så på att när jag är ute och joggar och jag tar med mig dextrosol i fickan så blir pappersförpackningen helt förstörd och allt smular sönder sig bara. Och värst har det varit den här sommaren med dåligt väder så en dag när jag kom hem efter en regnskur så fick man ju bara slänga hela förpackningen men nu har jag löst det lilla problemet med de här braiga rören istället! Och de är såpass små och smidiga så jag får t om ner det i min lilla ryggficka som jag har på mina träningstights! 
Var tvungen att köpa en chokladkaka också, naturligtvis :) som innehåller stevia istället för vanligt socker men den har jag inte öppnat än så den får jag testa imorgon när det är lördag :)

Nya träningskläder + skor!

Nu jäklar har jag slagit till och köpt nya träningskläder och även nya skor så nu kan jag jogga runt som en galning :)
 
Skorna var helt suveräna med bra dämpning och är Nike Zoom Pegasus från Intersport och ordinarie pris är 1099:- men nu var de prissänkta till bara 549:-!  Men träningsbyxorna var jag nog mest imponerad av som är compressionstights! Så jäkla sköna! De sitter där de ska sitta och är bra för cirkulationen och även muskelfunktionen. De köpte jag också på Intersport och kostade 399:- men värt varenda krona! Tröjan med tumhål är gjort i andasmaterial som även håller en torr och den var hur mjuk och skön som helst! Också Intersport för 199:-.
Så nu jäklar ska jag minsann ut och jogga runt i mina rosa skor :)

Diabetesarmband!

Titta vilket finfint armband jag fick med posten:
 
 
 
Bota diabetes står det med rosa pärlor. Jag köpte det av en tjej som gör armbanden på Bolla diabetestankar på facebook och hon skänker alla pengarna till Barndiabetesfonden! Så jag tycker alla kan köpa sig ett sånt här fint armband nu och stödja! Klicka HÄR så kommer du direkt till facebooksidan och det finns massa intressant att läsa där, för den som är diabetiker kanske jag ska tillägga :) Men det är många föräldrar som har barn som också är med i gruppen och ställer frågor eller bara vill ventilera sina tankar så man måste ju inte vara diabetiker för att vara med.
Nu ska jag fixa iordning mig och åka och besiktiga bilen :( Hoppas den går igenom! Tar på mig mitt armband för vem vet, det kanske för tur med sig också :)