Druvsocker från Naturligt!

Beställde via nätet på naturligt.se lite druvsocker som jag gärna ville testa för de hade sån bra förvaring för tabletterna i små smidiga rör så de inte går sönder i väskan/fickan eller var man nu har sitt druvsocker. Och det blir verkligen tummen upp för detta för det smakade supergott!!! Särskilt hallon för den smakade precis som riktiga hallon. 
 
 
Tyckte det såg så kul ut när jag läste på förpackningen att det står att det inte innehåller något nasty stuff :) Inga färgämnen, inga konstiga konserveringsmedel, glutenfria (men det kanske dextrosol är också)? Så det ska bara vara naturliga ämnen i det här. Kanske inte så konstigt att det säljs på Naturligt.se :) Jag passade iallafall på att köpa en stor burk med 50 tabletter i så kan man fylla på sina rör och ta med sig ut. Om man går in på hemsidan så kan man bara klicka på vänster sida där alla kategorier är och klicka på diabetesprodukter så får man upp allt det här och mycket annat.
Störde mig så på att när jag är ute och joggar och jag tar med mig dextrosol i fickan så blir pappersförpackningen helt förstörd och allt smular sönder sig bara. Och värst har det varit den här sommaren med dåligt väder så en dag när jag kom hem efter en regnskur så fick man ju bara slänga hela förpackningen men nu har jag löst det lilla problemet med de här braiga rören istället! Och de är såpass små och smidiga så jag får t om ner det i min lilla ryggficka som jag har på mina träningstights! 
Var tvungen att köpa en chokladkaka också, naturligtvis :) som innehåller stevia istället för vanligt socker men den har jag inte öppnat än så den får jag testa imorgon när det är lördag :)

Kommentarer:

1 Anna:

Åh de ska jag oxå beställa för jag har oxå stört mig så på dextrosols förpackning som ba går sönder! Tack för tipset!

Svar: Ja gör det! De är supergoda :)
Veronica Ojanen

2 Siri |Diabitfit|:

Vilket bra tips! Ska kika på deras sida :D

Kommentera här: