Konsten att kunna packa diabetesgrejer :)

Jag håller som bäst på att packa packa packa och däremellan packa om :) Vi drar till Österlen imorgon bitti och vi har ännu inte bestämt riktigt hur länge vi blir borta. Tidigast torsdag åker vi hem iallafall. Men det ställer ju till med lite bekymmer när det gäller att packa sina insulingrejer och alla tillbehör till pumpen!
 
 
Och det här är inte ens allt jag behöver! Nu när jag satt här och kikade på min bild så kom jag på att jag har ju inte fått med mig mina sensorer till min CGM! Nu är man ju van vid att alltid ha den på dygnet runt som hjälper en att hålla reda på blodsockret så den kan jag inte vara utan! Men nu har jag tassat upp och lagt ner 2 extra sensorer i väskan. Blodsockermätaren är i min handväska men annars skulle väl den också varit med på bild med extra nålar och stickor. Så att vara diabetiker och man ska ut och resa, det är en del att hålla reda på! Måste ju ta med alla extra saker som t ex ett batterilock om det skulle paja eller extra batterier till pumpen. Får ju hoppas att inget går sönder den veckan man blir borta.
Har även packat en väska med skor :) Jag gillar skor väääääldigt mycket så jag har tagit med högklackat, kilklackat, flipflops och bekväma gympadojor så jag tror jag ska klara mig med detta :)
 
Blodsockret ligger just nu på 6,6 så det är ju bra. Kan nog rota runt lite till i mina garderober och se om jag kan ha glömt något par skor som kan få följa med :)

Kommentarer:

1 Ella:

Ser att du har fått med dig sprutor iallafall och det är nog det viktigaste att få med sig om nu pumpen skulle lägga av så du klarar dig! Ha en fin resa nu och välkommen till Österlen!

Svar: Tackar så mycket! Ska bli roligt att åka dit! Ska till Kiviks marknad och shoppa förhoppningsvis skor :)
Veronica Ojanen

2 Siri |Diabitfit|:

Haha, jag brukar typ vräka ner allt som finns i mitt diabetesskåp bara för att vara på den säkra sidan ;D

Svar: Ja så skulle jag nog också ha gjort :)
Veronica Ojanen

Kommentera här: