Min insulinpump = min bäste vän!

Vad skulle jag göra utan min insulinpump?! Med den reglerar jag alla mina värden och om jag ska ut och springa så kan jag dra ner på basalen och ska jag äta något onyttigt som godis kan jag istället öka basalen! Livet blir så mycket enklare och jag är verkligen tacksam över att tekniken går framåt! Tänk hur det var förr:
 
 
Jag är glad över att jag inte behöver gå runt med en skruvmejsel också för att justera doserna om jag hade behövt en sån här på ryggen!
Man får verkligen vara tacksam över att man ändå har diabetes idag och inte för 50 år sen. Så tänk om ytterligare 50 år, då kanske de som har diabetes då kan få bli botade och det här med insulinpump är bara ett minne blott! Hoppas kan man alltid!
Nu är det dags att ge sig ut men jag ska inte springa idag utan nu blir det powerwalk. Jag har sprungit varje dag sen i söndags så idag känner jag mig stel och ont i benen så det får bli promenad istället, i skogen för jag har varit alldeles för mycket på asfalt känner jag och jag blir lite stum i benen om jag springer för mycket på det hårda underlaget. Dåliga skor kanske? Skulle kanske ta en vilodag men den här veckan har jag verkligen försökt förbränna varje kolhydrat i kroppen för imorgon ska jag till Göteborg och gå på catwalken och visa kläder så då behöver jag verkligen vara i toppform! Så det är bara att snöra på sig sina walkingskor och ut och gå! :) 

Kommentarer:

1 Siri |Diabitfit|:

Är också glad över min pump, så mycket bättre än pennor! Tycker det blir så mycket friare =)

Kommentera här: