11 maj - Vårruset diabetesedition!

Glöm inte att gå in på facebookevenemanget Vårruset 2015 - Diabetes edition! Klicka HÄR så kommer ni direkt dit. Det är lite folk som redan har anmält sig så jag hoppas fler hänger på! Vore ju kul om så många diabetiker/anhöriga eller vänner kommer dit så vi blir en stor grupp! Och en del av anmälningsavgiften går ju dessutom till Barndiabetesfonden!
Den som ligger bakom den här idén och drar runt det hela är Diabetesia så gärna in på hennes blogg! Hon har dessutom lagt ut idag ett recept på sockerfria chokladbollar som verkar hur goda som helst! Gjorda på keso b la och det är ju alltid nyttigt. 
Jag hade ju tänkt att börja träna lite så man kommer igång för det var många år sen som jag var ute och sprang nu men det har ju inte blivit av! Skäms på mig men det är ju lite tid kvar att komma igång så jag får skärpa till mig och gå ut nu någon dag och testjogga och se om det går att andas eller inte :) Konditionen är ju inte på topp precis men jag hade ju inte tänkt att sätta nytt världsrekord på 5 km heller så jag ska väl ta mig runt :)
 
Jag har ju min läromästare som ska hjälpa mig i form, kampsportaren Thrixa :)
 
 

Kommentera här: