Bästa hudkrämen!

Klockan är mycket och jag har inte bloggat på heeeeela helgen men jag har varit upptagen med jobb och annat men ett litet inlägg ska jag väl hinna med ikväll innan jag stensomnar :)
Idag när jag var inne på apoteket så hittade jag en hudkräm från Decubal som jag testade nu ikväll på kroppen och den var superbra! Tyckte jag hade sån vintertråkig torr hud men den här piggade minsann upp huden så den kan jag verkligen rekommendera! Och den är helt parfymfri och godkänd av astma och allergiförbundet så den ska inte innehålla något skadligt. Kostade bara 59:- och det är en stor tub på 200 ml så den var dessutom prisvärd!
 
Idag innan jobbet var jag på Blå Stjärnan, igen för sjuttioelftegången, med Thrixa och de tog bort stygnen från hennes operationsärr på hela hennes stackars mage. De har fått ta bort en juvertumör men nu hade ärret läkt såpass bra så nu kunde de ta bort stygnen. Men hon har ju tyvärr fått en bakterie i ett litet hål på magen och idag fick vi reda på vilken bakterie som gömde sig därinne så jag fick åka till apoteket och lösa ut en ny antibiotikakur till henne. Den lilla stackarn :( Men nu ska det iallafall läka allting nu när hon har fått rätt antibiotika! Och jag har inte ens en ny besökstid inbokad så det känns himla bra! Känns som om man kan hela Blå Stjärnan utan och innan vid det här laget :)
Och imorgon är jag ledig hela dagen så det känns helt fantastiskt bra! Jag har inte bokat in någonting alls som jag måste göra utan jag ska bara vara med Thrixa och vi ska ligga på soffan och inte göra någonting :) Och mellan varven ska vi gå lugna skogspromenader så jag har beställt varmt vårväder till det så jag hoppas nu att vädret blir så som jag har tänkt mig :)

Kommentera här: