Diabetesapp!

Jag var inne på diabetesappar.se och kollade runt lite vad det fanns för olika appar och hittade en som man kanske skulle testa nu när jag tänkte komma i form inför Vårruset Diabetes edition i Göteborg den 11 maj.
Den kan hjälpa en att räkna kolhydrater som jag är askass på, att hålla koll på sina träningsvanor och man kan även få feedback på det man har ätit och tränat och se om man har valt rätt portionsstorlek b la och om man behöver röra lite mer på sig under dagen för att förbränna det man har stoppat i sig. Tyckte det lät som en bra idé!
Lifesum heter den och klickar du på namnet så kommer du direkt till hemsidan om du vill läsa lite mer om appen och hur du laddar ner den.
 
På tal om att röra på sig så sitter det en liten här jämte mig och tittar på mig medans jag skriver som tydligen vill gå ut och gå så jag får nog göra henne till lags :) 
Får avsluta med en bild som är ganska så exakt ett år sen som den togs på en av våra rallylydnadsträningar på vår hundklubb. Ser att jag var gipsad då för jag bröt handen på olika ställen den 5 februari förra året så jag var gipsad ända fram till maj. Gött å slippa det i år!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: