Keso yoghurt med hallon!

Jag testade en keso som jag inte har sett tidigare (men jag är ju alltid sen med att upptäcka nya grejer) :) och den gick ju ner! Trodde dock den skulle smaka lite mer yoghurt men det var mest keso smak och konsistensen var lika dan som den brukar vara. Men den funkar ju bra som mellanmål eller som jag gjorde idag, till frukost! Är ju mycket proteiner i och bara 1% fett så det är ju bra för en sån som mig! :)
 
 
Är ledig idag och solen skiner mellan varven så jag tänkte ta Thrixa och åka iväg till ett jättefint naturreservat som ligger här i krokarna och gå en sväng. Tänkte ju åkt dit i söndags men då var ju mitt blodsocker över 20 så det gick ju inte att sätta sig bakom ratten då. Jag får alltid lite synrubbningar när det stiger så högt så det är ju onödigt att köra bil då. Så nu blir det till att dricka upp kaffet och sen åka iväg till fina Hofsnäs! Än så länge så ligger mitt blodsocker bra så det verkar som om den här keson funkar att äta!

Kommentarer:

1 Jannica Lindmark:

Det lät gott!

Svar: Ja det tycker jag du borde testa!
Veronica Ojanen

2 Lina Beckman:

Äter alltid keso, men denna har jag inte sett. Var den värd att prova? :) Ska kika efter den nästa gång jag själv handlar isf!

Svar: Ja den var värd att prova så det tycker jag du ska göra! Trodde nog ändå att den skulle vara liiiite godare men den funkar jättebra som mellanmål eller liknande. Gillar du keso så kommer du säkert att gilla denna också :)
Veronica Ojanen

Kommentera här: