Pumpdag 10 april!

Finns det några som bor i Borås med omnejd som ska till pumpdagen den 10 april på Borås Lasarett tro? Det vore ju roligt om det kommer så många som möjligt så man får träffa fler som har pump som man kan utbyta idéer med! Det brukar komma mycket folk och det är bara en gång per år som man får träffas såhär och jag tycker det har varit lika roligt varje gång! 
Det finns en facebookgrupp som heter Diabetes med pump i Västra Götaland och där kan man gå med om man vill. Det läggs ut lite info mellan varven men man kan också ställa frågor om allt möjligt. Ibland har det hänt att man kanske inte har haft slangar hemma och då har man fått vända sig dit och höra efter om man kan få snika till sig en slang om någon har så det är ju oerhört praktiskt! Eller om det är någon annan fråga man har så är ju det ett smidigt sätt att få många svar på!
 
Nu ger jag upp för idag! :) Ska ju upp tidigt imorgon och iväg till jobbet så det vore ju bra om man inte är zombietrött hela dagen :) Får avsluta med lite somriga bilder på mig och Thrixen när vi försökte oss på lite agility :) Kan ju inte påstå att vi var särskilt smidiga :)
 
 

Kommentera här: