Pumpdag!

Fick med posten i fredags, har haft fullt upp med jobb hela helgen och ligger efter med typ allt, men då kom iallafall en inbjudan till en pumpdag på Borås Lasarett! Ska bli roligt att gå dit och få träffa alla andra som har insulinpump och höra hur de har det! Dessutom är det massa intressanta föreläsningar och diskussioner!
 
 
Ska bli väldigt intressant att höra när vår diabetesläkare ska prata om, om optimerad behandling kan minska risken för komplikationer. Låter ju spontant som om det kan göra det för det måste ju rimligtvis vara bra om man ligger inom gränsvärdena och har en behandling som då kan göra det möjligt för en. Där ser man ju vad Medtronic har kommit långt med sin nya pump som kan "tänka" själv och stänga av sig innan man blir för låg och sen knäpper igång sig själv igen när man har stigit såpass så insulintillförseln kan gå igång igen. Den måste ju hjälpa många och en sån skulle jag jättegärna vilja ha! Måste höra efter på den här pumpträffen hur det ligger till med den och om man kan få en sån istället. Annars så har jag ju inga större problem med min Animas Vibe som jag har men om tekniken går framåt så vill man ju gärna ha det senaste om det kan hjälpa en i vardagen.
Nu blir det till att gå igenom mailboxen! Har inte öppnat datorn på flera dagar nu för jag har jobbat sen i onsdags och tiden räcker inte alltid till till allt! Dygnet har för få timmar ibland :)
Får avsluta inlägget med en avstressande bild jag tog när vi var i Grövelsjön i somras på semester:
 
 

Kommentera här: