Slottsskogen Göteborg!

Idag packade jag in både hund och sambo i bilen och körde till Slottsskogen i Göteborg för jag ville prova att köra dit och se om jag hittar :) Låter ju helknas men jag ville kolla vägen dit inför Vårruset Diabetes Edition som jag gärna vill springa den 11 maj och då kan ju det vara bra om jag hittar dit och inte kör vilse!
Det var iallafall inga problem alls och jag hittade dit hur lätt som helst som tur var. Men det är ju lite annorlunda att få köra bil rätt igenom en såpass stor stad om man jämför med lilla Borås som jag vanligtvis kör igenom dagligen.
Det jag var mest nöjd med dagen var att det gick så lätt med Thrixa att gå bland både människor, barnvagnar, små ropande springande barn, joggare och frisbeegolfare som man fick ducka för :) Men hade hon fått bestämma så hade någon fått åka hem med en frisbee mindre :) De var tydligen näst intill oemotståndliga när de swishade förbi oss :) Så det blev en riktigt bra social träning för hennes del. Hela vägen tillbaka till Borås så låg hon och sov så det var nog jobbigt för henne att gå runt där och hålla reda på allt.
 
 
Men nu vet jag iallafall hur jag ska köra dit så nu finns det väl ingen som helst ursäkt till att inte anmäla sig till Vårruset! Klicka HÄR så kommer du direkt till facebookeventet om du också vill anmäla dig till Diabetes Edition och få chans till att få träffa andra som också har diabetes! Den som ligger bakom det här initiativet är den ambitiösa Diabetesia så klicka på namnet så kommer du direkt till hennes blogg som handlar om att sprida kunskap om diabetes. Den här helt suverän!
 

Kommentera här: