Stoppa huvudet i ett träd :)

Sicken dag! Haft högt blodsocker ända sen jag vaknade imorse och inte har jag kunnat pressa ner det heller till rimliga gränser? Pendlat mellan 15 upp till över 20 och ett tag stod det bara high i pumpen så då vet jag inte ens vad jag hade. Fick gå hem tidigare från jobbet t om för jag var tvungen att åka hem och ta en ketonsticka men jag hade som tur var inga ketoner i kroppen. Har faktiskt bara haft det en endaste gång och då fick jag åka till akuten så jag kanske är lyckligt lottad? Vet inte hur vanligt det är med att folk får ketoner så man måste in på lasarettet? Får hoppas att det inte händer så ofta!
Just nu ligger sockret på 10,7 men jag kan säga att nu framåt kvällskvisten med högt socker hela jäkla dan så mår man allt lite illa. Och är supertrött! Det är så typiskt att jag ska jobba i helgen också så det blir ingen vila heller men jag får verkligen hoppas att sockret går ner och håller sig nere imorgon så kommer jag troligtvis må betydligt bättre. 
Blev ett astråkigt inlägg det här! :) Får liva upp det med en bild istället som visar hur jag hade velat göra en dag som denna :)
 
 
Thrixa vet hur man ska göra när man vill fly världen en stund :)
 
 

Kommentera här: