Svängande blodsocker!

Nu när jag tittar tillbaka 24 timmar i min pump så ser det rätt så tråkigt ut! Sånt himla svängande blodsocker!
 
 
Visserligen var det lördag igår men jag lyckades hålla mig från allt vad godis heter för en gångs skull (ovanligt för att vara mig) men ändå blir det såhär?! Jag var uppe inatt och hade lågt socker så då fick jag tassa upp och äta lite så det är väl efter det som det steg så jäkla högt.Inte alltid sockret bara kan ligga stabilt men tänk va skönt om det kunde göra det! Jag har ju Animas Vibe men Medtronic har ju kommit ut med en helt ny typ av pump som verkar superbra! En sån skulle jag vilja ha! Den kan stänga av sig självt innan man får lågt blodsocker och sen går den igång igen automatiskt så då skulle man ju kunna undvika låga värden på t ex natten som jag tycker är jobbigast.
Ni som är intresserade av insulinpumpar kan läsa allt om den på Diabetesias blogg och klicka HÄR så kommer ni direkt till inläggen som handlar om detta.
Annars har Medtronic hemsida där de skriver om sin nya pump så klicka HÄR så kommer ni direkt dit.
 
Nu ska jag ta på mig en extra halsduk och gå ut och långgå med hunden. Det snöar här idag och blåser jättekallt så man får nog gå fort så man får upp värmen!

Kommentarer:

1 Pernilla:

Jag är mamma till en femtonåring med samma pump. Dock ingen bs-mätning. Kostar för mycket men vi klarar av det bra en då. Att ha svängande värden är hopplöst men jag tycket ändå man får koncentrera sig på att ta reda på varför och göra det bästa av det. Gräva ner sig i det som blev fel, tjänar inget till.
Ja, ja, i morgon är det ögonbottenfotografering och dags att få domen på HbA1c för sista kvartalet.
/P

Svar: Ja då får jag önska lycka till imorgon! Hoppas värdena är bra och att det inte är några problem med ögonbottenfotograferingen. Jag har haft lite mindre skador på bägge mina ögon men det har läkt sig självt så de har inte behövt åtgärda något som tur är. Det kommer och går lite det där. Tack för att du tog dig tid att kommentera! Det är alltid intressant att få höra om hur andra människor har det. Ha de bäst!
Veronica Ojanen

Kommentera här: