Vårruset-diabetesedition!

Den suveräna Diabetesia har fixat ett roligt inlägg i år på Vårruset den 11 maj i Slottskogen i Göteborg och det är en särskild Diabetes edition! Hur kul som helst ju! Då kan man ju få träffa andra som också har diabetes och stötta varandra runt den 5 km långa banan. Och utbyta erfarenheter är väl det bästa sättet att lära sig hur man ska göra med vissa saker! Som t ex hur gör du när du äter en pizza med insulintaget, tar du vanlig bolus eller förlängd? Eller hur gör du med pumpen om man vill ha klänning på sig? Jag brukar alltid stoppa pumpen i bh´n! Funkar alltid! :) Kan ju alltid hoppas att de i framtiden kommer ut med en ny pump som är ännu mindre eller så får jag börja köpa en kupstorlek större :)
 
Men tillbaka till Vårruset - Diabetes edition! Det finns ett event på facebook där man kan anmäla sig och sen får man ytterligare information vart man betalar in sin anmälningsavgift m.m. Kan ju säga att i anmälningsavgiften ingår även ett linne från AnnaPS som man kan springa i, en picknickkorg samt att en del av avgiften skänks till Barndiabetesfonden! Superbra ju! + att man får träffa en massa andra diabetiker och det ser man ju fram emot!
Klicka HÄR så kommer du direkt till facebookeventet.
Så ja, det är väl "bara" att snöra på sig joggingskorna och börja ge sig ut och se hur konditionen är! Inte bra kan jag ju misstänka men det är ju iallafall typ 2 månader kvar så man kanske kan få upp kondisen såpass så man kan andas utan syrgas när man ska gå i mål :)
 
Om jag skulle sätta mer fart i rallylydnaden med Thrixa så kanske vi kan springa igenom banan när vi tränar så kanske jag får lite bättre kondis :)
 

Kommentera här: