Hundmassage!

Igår när jag var på hundklubben större delen av dagen så fick Thrixa värsta lyxen nämligen hundmassage! Hon har varit lite stel det senaste och haltat lite när hon har legat en stund och sen ska resa sig upp och gå men det var inget som Mikaela inte kunde fixa för idag har Thrixa varit mycket bättre och smidigare! Vi var dessutom ute i skogen idag och gick på kalhyggen så hon fick lyfta ordentligt på sina fötter och även jag! Var helt slut efter den promenaden kan jag säga :)
Det är superviktigt att hålla hunden smidig särskilt när de kommer upp lite i åldern. Thrixa ska ju fylla nio år nu i sommar och hon är ju en tung ras och rottweiler blir ju inte lika gamla som småhundar blir tyvärr. Så nu gäller det att hålla både henne och mig igång!
 
 
Jag kan varmt rekommendera Mikaela om man behöver hjälp med sin stela hund! Eller om man har något annat problem också för den delen för hon kan typ allt! Hon rekommenderade nu framöver att simma mycket med Thrixa så det ska jag försöka göra mycket nu när det börjar bli varmare ute.
Gå gärna in på hennes sida och läs mer: http://jmhund.se

Kommentera här: