Thrixa´s bästa utsiktsplats!

När jag kom hem från jobbet idag så bytte jag om till mer passande skogsmullekläder och packade ihop alla bra-å-ha-spårgrejer jag kunde hitta och åkte bort till skogen med Thrixen och la spår. Tränade även lite lydnad också och idag kunde jag nog nästan be henne göra vad som helst för hon var väldigt samarbetsvillig :) Och hon hittade alla spårpinnar också så spåret tog hon jättefint! Klart att hon gjorde iochförsig :)
Hon hittade även den bästa utsiktsplatsen också uppe på ett stenblock där hon kunde ha full span :)
 
 
 
Så efter den skogsturen + all träning så var jag rätt nöjd med att bara inta soffan resten av kvällen! Och Thrixa också för den delen :)
Har jobbat hela helgen också så nu är man rätt mör i kroppen! Har ätit onyttig mat också på jobbet så det har påverkat blodsockret så det har legat rätt så högt nästan hela tiden. Kasst! Så blir det när jag inte är så duktig på att ta med mig mat hemifrån!
Nä nu ska jag smörja in Thrixas trampdynor med skillingarydsalva så hon får fina fötter som hon kan gå på imorgon :) Hon har det bra hon som får tassmassage på kvällarna innan hon somnar! Men det är hon värd!

Kommentera här: