Min titanhand!

Idag har jag varit på Sahlgrenska i Göteborg och tagit bort mitt gips! Lycka! :) Men handen ser ju ut som en zombiehand! Blev faktiskt väldigt förvånad över att se att den var såpass, vad ska jag säga, deformerad. Hela själva tumdelen har sjunkt in i handflatan på nåt vis så handen är skålformad! Och den är alldeles stel och det är fysiskt omöjligt att räta ut handen. Än så länge vill säga. Måste gå till en terapeut regelbundet och jag fick träffa en redan idag så jag har fått ett schema som jag strikt måste följa annars finns det risk för att handen kommer fastna i det här läget och det vill jag inte! 
Här är en bild så man kan se skillnaden på mina händer. Min högra hand går inte att räta ut så som jag kan göra med min vänstra. Vilket jag faktiskt aldrig riktigt kommer kunna att göra men iallafall mer än vad jag kan idag.
 
 
Här är en annan bild på min stackars hand :(
 
Så såhär är nu min protestumled. Jag har titan istället för skelett som de har sågat av och satt in på två ställen i tumleden. Det är bara 2 veckor sedan som jag genomled den här operationen, i vaket tillstånd t om! Så jag hörde när de sågade och sen hamrade in titanet men konstigt nog så fann man sig i situationen. Med stor hjälp av bedövning och en rejäl dos av lugnande :)
 
Men jag var glad ändå idag efter de fick av gipset och tagit bort stygnen:
 

Kommentarer:

1 Carl:

Nä fy fan! Den näven såg inte så rolig ut hörru! Och högern också. Krya på din hand och hoppas den blir bra snart!

Svar: Tackar så mycket! Ja den ska bli bättre iallafall :)
Veronica Ojanen

2 Siri |Diabitfit|:

Skönt att bli av med gipset i alla fall, men krya på dig och handen :)

Kommentera här: