Tog mig ut idag!

Sicken tråkig rubrik! Tar sig ut gör ju typ alla varje dag men när man har utmattningssyndrom så är det tyvärr inte självklart att man kan ta sig upp och ut varje dag. Idag har jag varit extra virrig! När jag skulle pilla in mina linser så försökte jag få ut linsen ur ögat! Hade jag inte kommit på mig själv om att jag inte hade satt in linsen än så hade jag väl fått ut hela ögat :)
När jag plockade ur diskmaskinen ställde jag in en ren salladsskål i kylskåpet? Såg den senare när jag öppnade kylskåpet. En annan dag försökte jag få in brödrosten i kylskåpet så tydligen gillar jag att ställa in saker där :) Allt sånt här idiotiska som jag gör dagligen är ju rätt komiskt i efterhand men man ser ju hur hjärnan är helt snurrig nuförtiden. Stress är verkligen skadligt på många sätt och jag har tyvärr stressat för mycket i mina dar! 
 
Men idag så gick jag ut i det fina vintervädret med min vapendragare Rambo! 
 
 T om mitt blodsocker har varit bra! Det kan man inte säga varje dag tyvärr. Det tar på krafterna när det går upp och ner upplever jag det iallafall. Många gånger har folk sagt till mig att ja det kan ju vara svårinställt i början. Men jag har ju haft diabetes typ1 i ungefär 20 år så jag väntar med spänning på den dagen när mitt blodsocker är rätt inställt :) 
Nu ska jag fortsätta sitta framför brasan och inte göra någonting!
 
 

Kommentera här: